19 Temmuz 2013 Cuma

Keiretsu Forum’un 27. Ofisi Club 100 plus iş birliği ile Tel Aviv, Israil’de açıldı.



Keiretsu Forum’un 27. Ofisi Club 100 plus iş birliği ile Tel Aviv, Israil’de açıldı.
Keiretsu Forum kurucusu ve CEO’su Randy Williams Club 100 plus’ı Keiretsu Forum’un global üyelerinden biri olarak görmekten memnuniyet duyduklarını belirtti;
 “Israil’de 5000 start-up seviyesinde girişimci şirket bulunuyor ve sadece Tel Aviv’de 20’den fazla hızlandırıcı ve inkübasyon merkezi var. Keiretsu Forum yatırımcı üyeleri “Start-up Ulusu” olarak da adledilen Israil’den son teknoloji şirketlerine yatırım yapmak istiyorlar. Keiretsu Forum olarak Israil’in entelektüel ve finansal sermayesinden faydalanmak için heyecan duyuyoruz.”
Club 100 plus’ın kurucu ortaklarından Jacob Neuwirth (Noy) Israil’in bir numaralı ihracatının teknolojileri olduğuna inandığını belirterek, Keiretsu Forum’un global proje akışı ve due diligence sürecini paylaşmak istediklerini söyledi.

“Keiretsu Forum üyeleri tarafından global bazda ağırlıklı olarak gayrımenkul, enerji, altyapı ve tüketici ürünleri sektörlerinde yapılan yatırımlardan Club 100 plus üyeleri de faydalanmak istiyor. Üyelerimiz Keiretsu Forum’un başarılı şirketlere global ağı üzerinden yatırım ve kaynak sağlamasını ve lokal şirketleri kendi finansal ekosistemleri ile sınırlı kalmayıp global seviyeye taşınma imkanı sunmasını takdir etmektedir.”

Arama Yap

Keiretsu Forum İstanbul