1 Kasım 2013 Cuma

Keiretsu Angel Capital Forum, Borsa Istanbul'un sponsorluğunda Türkiye'nin önde gelen melek yatırımcılarını kaliteli yatırım olanakları için bir araya getirecek!



Keiretsu Angel Capital Forum, Borsa Istanbul'un sponsorluğunda Türkiye'nin önde gelen melek yatırımcılarını kaliteli yatırım olanakları için bir araya getirecek!



ETKİNLİK HAKKINDA

Etkinlik Sponsoru Borsa İstanbul’un ev sahipliğinde yapılacak Keiretsu Forum   Istanbul Angel Capital Forum’da, Türkiye’nin önde gelen melek yatırımcıları bir araya gelerek, Keiretsu Forum’un titiz eleme sürecinden geçmiş farklı sektörlerden 5 girişimci sunumunu dinleyecekler. GP Trust Finansal Yönetim ve Danışmanlık Yönetici Direktörü Pınar Eczacıbaşı’nın açılış konuşmasını yapacağı etkinlikte Akın Öngör değerli birikim ve öngörülerini katılımcılar ile paylaşacak. Hazine Müsteşarlığı Mali Sektörle İlişkiler ve Kambiyo Genel Müdürü Ali Arslan BKS Yönetmeliği hakkında merak edilenleri anlatacağı Forumda ayrıca Doruk Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Esen girişimcilik ve yatırımcılık deneyimini paylaşacak.








KEIRETSU FORUM 

Randy Williams tarafından 2000 yılında San Francisco’da “Nitelikli Yatırım Fırsatı Yaratan Kapsamlı Ortaklık” sloganıyla kurulan Keiretsu Forum, üç kıtada 27 şubesi ve 1300’ün üzerinde lisanslı yatırımcı üyesi ile dünyanın en büyük, organize melek yatırımcı ağıdır. 

Keiretsu Forum yatırımcı üyeleri çeşitli sektörlerdeki 450’yi aşkın girişimci şirkete 400 milyon dolar üzerinde yatırım gerçekleştirmişlerdir. Keiretsu Forum üyelerinin yatırımları başvuran şirketlerin ihtiyaçlarına göre değişmekle beraber, genellikle $100 bin ile $1.5 milyon arasında gerçekleşmektedir. 

Keiretsu Forum Istanbul üyeleri sınırlı sorumlu bir ortaklık şeklinde yatırımlarda bulunmuyor. Yatırımcı üyeler her ay düzenlenen toplantılarda, üyeler tarafından titiz elemeden geçen firmalardan yatırım sunumları dinleyerek değerlendirme ve inceleme çalışmalarını bir arada yapıyor ancak yatırım kararlarını tek başlarına alıyorlar. Üyeler herhangi bir yatırım fırsatına istedikleri miktarda yatırım yapabiliyor. Keiretsu Forum Istanbul üyeleri son bir yılda 6 farklı girişim şirketine 3 milyon dolar yatırım yapmıştır. www.keiretsuforum.com.tr , www.keiretsuforum.com



Arama Yap

Keiretsu Forum İstanbul