30 Aralık 2013 Pazartesi

Keiretsu Forum Istanbul Mutlu Yıllar Diler!

Keiretsu Forum Istanbul Hazine Müstesarlığı tarafından Bireysel Katılım Yatırımcısı Ağı olarak akredite edildi!
2014 Ocak ayından itibaren Bireysel Katılım Sermayesi Yatırımcı lisans basvurularınızı Keiretsu Forum Istanbul ile yapabilirsiniz.
3 kıtada 27 ofisle dünyanın en büyük melek yatırımcı ağı!

2013 yılında üç yeni ofis: Tel Aviv, Vancouver, Toronto
Keiretsu Forum Istanbul +50 melek yatırımcı üye sayısına ulastı  
Dünya çapındaki 1300'ün üzerinde lisanslı melek yatırımcı üye sayısı 
450'den fazla sirkete $ 400 Milyon üzerinde yatırım
Silikon Vadisi'nden doğan disiplinli aylık girisimci tarama süreci

Farklı sektör ve ülkelerden değerlendirilen 277 sirketten 7'sine 
Keiretsu Forum Istanbul üyelerinden $ 3 Milyon yatırım 

Keiretsu Forum Istanbul Angel Capital Forum'a büyük ilgi!

Global Girisimcilik Haftası kapsamında Borsa İstanbul sponsorluğunda 20 Kasım'da melek yatırımcıların katılımına açık bir sekilde düzenlendiğimiz Angel Capital Forum'da, farklı sektör ve ülkelerde faaliyet gösteren 5 girisimci sirket melek yatırımcılar ile paylasıldı. 200 kisilik katılımla büyük ilgi gören etkinliğimizde Pınar Eczacıbası, Akın Öngör, Ali Arslan ve Hakan Esen değerli deneyim ve öngörülerini paylastı.

Keiretsu Forum Avrupa Angel Capital EXPO - Barcelona 

Keiretsu Forum'un Avrupa'daki ilk EXPO'su 10-12 Kasım'da Barselona'da düzenlendi. Avrupa'nın önde gelen 300 üzerinde melek yatırımcı, girisim sermaye ve özel sermaye sirketlerini bulusturan EXPO'da yüksek büyüme gösteren girisimci sunumlarının yanı sıra etkinlik ve eğitimler ile melek yatırımcılığın önemi ve gelecek global trendler beraber değerlendirildi.

Keiretsu Forum North Bay Angel Capital EXPO - Silicon Valley

Silikon Vadisi'nde melek yatırımcılığın yönünü belirleyen Keiretsu Forum'un "Angel Capital EXPO" etkinliği Silikon Vadisi'nde her sene heyecanla beklenen, ekosistemdeki en önemli etkinliklerdendir. 21 Kasım'da düzenlenen etkinlik bu sene de ekosistemin en önemli oyuncularını bir araya getirmis, girisimci sunumlarına ek olarak yatırım ve due diligence konularında en iyi uygulamaları 400'ün üzerinde melek yatırımcıları ile paylasılmıstır.

Keiretsu Forum Istanbul Kadın Yatırımcı Kolu - KAYAK Türkiye'nin melek yatırımcı kadınlarını bir araya getiriyor

Keiretsu Forum Istanbul Kadın Yatırımcı Kolu - KAYAK, Candan Karabağlı Baskanlığı'nda ve KAGIDER is birliği ile Türkiye'deki tüm kadın yatırımcıları bir araya getirerek, yıllara dayanan tecrübeleri birbirleri ile paylasarak, çesitli etkinlik ve eğitimlerle melek yatırımcılığın önemini artırmayı ve girisimcilere destek olmayı amaçlamaktadır.

1. KAYAK Etkinliği - Ocak 2013
Melek Yatırımcılık ve Pazarlama için Sosyal Medya Kullanımı

2. KAYAK Etkinliği - Eylül 2013
Sirket Alım Satımlarında Sirket Değerleme Yaklasımları


Girisimcilere yönelik desteğimize aylık eğitimler ile devam ediyoruz

Girisimcilerin basarıya ulasmasında ve istekleri doğrultusunda belirlediğimiz konular hakkında Bahçesehir Üniversitesi CO-OP is birliği ile her ay ücretsiz eğitimler düzenliyoruz. Bugüne kadar verilen eğitimlerin konu baslıkları; İs Planı Hazırlama, Sirket Değerleme Yöntemleri, Girisimci & Yatırımcı Ekosistemi ve Yatırım Arama Sürecinde Dikkat Edilmesi Gerekenler, Yalın Girisim, Agile & Scrum, Etki Yaratan Sunum Teknikleri.

Sponsorlar ve Destekleyici Kuruluslar


Arama Yap

Keiretsu Forum İstanbul