9 Mayıs 2013 Perşembe

Keiretsu Forum İstanbul Dünyaca Ünlü Due Diligince Duayeni Shirley Gee'yi ağırlıyor!



Due Diligence duayeni Shirley Gee Istanbul’a geliyor! 


Keiretsu Forum İstanbul tarafından yatırımcı ve girişimcilere faydalı konularda düzenlenen eğitim imkanları çerçevesinde, Keiretsu Forum San Francisco üyesi Super Angel Shirley Gee 24 Mayıs Cuma günü IBM Inovasyon Merkezi'nde ‘DUE DILIGENCE’ eğitimi verecek.



Bu seminerin Keiretsu Forum San Francisco üyesi Shirley Gee tarafından veriliyor olması ayrıca memnuniyet vericidir. Dünyada Due Diligence gurusu olarak bilinen Shirley Gee, Kaliforniya eyaletindeki Stanford Üniversitesinde Teknoloji Transfer Komitesi üyeliği, Uluslararası Araştırma Laboratuvar Başkanlığı gibi görevleri üstlenmiştir. Ayrıca, yüzlerce üst düzey yöneticisini de performans, verimlilik ve inovasyon gibi alanlarında eğiterek dikkat çekmiştir. Artık kendini girişimci ve yatırımcıları geliştirmeye, onlara Due Diligence raporları hazırlamaya ve yeni girişimlere yatırım yapmaya adayan Shirley Gee, çeşitli sektörlerdeki yatırımlarıyla etkileyici bir portföye sahiptir.



Yer: IBM Inovasyon Merkezi, A Bölümü, Büyükdere Caddesi, Levent – Istanbul



Saat: 16:00 – 19:00



Daha detaylı bilgi almak için etkinlik görselini inceleyebilir, dilerseniz etkinliğe kaydınızı hemen yaptırabilirsiniz.



Seminer Ücreti : 150 TL+ KDV



LCV – 22 Mayıs Çarşamba gününe kadar

KFI Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi Zeynep Muslu – zeynep.muslu@keiretsuforum.com.tr (İsim, Soyisim, Telefon, Mail, Meslek)



Ayrıntılı bilgi için: http://on.fb.me/14mP68n

Arama Yap

Keiretsu Forum İstanbul