8 Mayıs 2013 Çarşamba


Keiretsu Forum İstanbul’un yeni sponsoru GSG Hukuk

Dünyanın en büyük melek yatırımcı ağı Keiretsu Forum’un İstanbul’daki ayağı Keiretsu Forum İstanbul ortak çalıştığı kurumlara bir yenisini daha ekledi.




Melek yatırımcı ağı Keiretsu Forum İstanbul girişimcilere her geçen gün desteğini artırırken yaptığı ortaklıklarla da ağını genişletiyor. Yeni sponsoru Gündüz Şimşek Gago Avukatlık Ortaklığı (GSG Hukuk,) her biri kendi alanında uzun yıllara dayanan birikim ve tecrübe sahibi olan Zeki Gündüz, Nilgün Serdar Şimşek ve Umurcan Gago’nun müşterilerine en yüksek kalitede hukuki danışmanlık hizmetlerini sağlıyor.

80 ülkede 2,000’den fazla avukat içeren dünyanın en önemli hukuk firması ağının bir parçası olan GSG Hukuk, pek çok ülkede hem kilit kontaklara hem de dünyanın en önemli firmalarına ulaşabilme şansına sahip olmakla beraber müşterilerine iş hayatında karşılaştıkları konulara sadece hukuki perspektiften değil, yöneticilerin o konuyla ilgili düşünmeleri gereken pek çok kritik açıdan yaklaşarak hizmet veriyor.

Keiretsu Forum Istanbul ve GSG Hukuk’un güçlü bir işbirliği arasında girişimci ve yatırımcılara müşterek eğitim seminerleri ve yatırım öncesi danışmanlık gibi hizmetler sunacaktır.

Arama Yap

Keiretsu Forum İstanbul