6 Mayıs 2013 Pazartesi

Keiretsu Forum İstanbul Girişimci ve Girişimci Adayları ile Buluşuyor!



14 Mayısta Bahçeşehir Üniversitesi COOP iş birliği ile Keiretsu Forum İstanbul Girişimci Seminerlerine başlıyor.

‘İş Planı’ eğitimi ile başlayacak seminerlerde girişimciler 14 Mayısta bir iş planı hazırlamanın önemi, faydaları ve nasıl oluşturulacağı hakkında bilgilendirilecekler.

Daha detaylı bilgi almak için etkinlik görseli inceleyebilir, dilerseniz etkinliğe ücretsiz kaydınızı hemen yaptırabilirsiniz.

Keiretsu Forum, üç kıtada yirmi altı şubesi ve 1000’in üstünde akredite yatırımcı üyesi ile dünyanın en büyük, organize melek yatırımcılık ağıdır. Kurulduğu 2000 yılından beri Keiretsu Forum üyeleri 400 milyon doların üzerinde bir meblağı teknoloji, tüketim malları, internet, sağlık/hayat bilimleri, enerji ve yüksek büyüme gösteren diğer sektörlere yatırmışlardır. Keiretsu Forum’un yatırımları, başvuran şirketlerin gerçek ihtiyaçlarına göre değişmekle beraber, genellikle $100 bin ile $1,5 milyon dolar arasında değişmektedir. Girişimciler, Keiretsu Forum İstanbul üyelerinden pozitif bir yatırım sonucu aldığı taktirde, girişimci şirketi yurtdışında bulunan 25 Keiretsu Forum ofisimize ek yatırım veya diğer kaynaklara erişime imkanı sağlanabilir.

LCV – KFI Girişimci İlişkileri Yöneticisi Melih Efeoğlu – melih.efeoglu@keiretsuforum.com.tr 

Arama Yap

Keiretsu Forum İstanbul